Voegwerken

Zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen zijn vaak voorzien van voegwerk. De vorm, kleur en staat van het voegwerk hebben een grote invloed op de uitstraling van uw gevel. Het is daarom belangrijk om uw voegwerk goed te onderhouden.

Voegwerk vervangen of herstellen

Als het voegwerk van uw woning niet meer optimaal is, moet het vervangen worden. In sommige gevallen is volledig vervangen niet nodig en kan herstel volstaan. Door uw voegwerk te renoveren, voorkomt u vochtproblemen en constructieproblemen.

Bent u bezig met de renovatie van uw woning en wilt u het voegwerk vervangen? Voordat nieuwe voegen geplaatst kunnen worden, moeten de oude voegen eerst verwijderd worden. Dit doen we door middel van slijpen of uithakken, conform de Arbo-eisen. 

Na het verwijderen spoelen we de muur, reinigen deze indien nodig, en brengen vervolgens nieuwe voegen aan in de gewenste kleur.

 

Diverse soorten voegwerk

De meeste woningen hebben platvol voegwerk. Dit is de meest gebruikte en goedkoopste vorm van voegwerk. Bij platvol voegwerk ligt de voeg gelijk met de voorzijde van de gevel. Terugliggend voegwerk zit wat dieper in de gevel. Platvol voegwerk is extra goed bestand tegen vervuiling door regenwater en daardoor een populaire keuze voor veel woningbezitters.

GW Gevelonderhoud & Isolatie heeft ook ervaring met terugliggend voegwerk, knipvoegwerk en snijvoegwerk. Deze voegwerken komen vaak voor bij monumentale panden of bijzondere woningen.

voegwerk-Plaatsen-knipvoeg

Offerte aanvragen voor voegwerk?

Wilt u uw voegwerk laten herstellen of vervangen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte.

Projecten

GW Gevelonderhoud & Isolatie beschikt over jarenlange ervaring in voegwerk, van herstel tot vervanging. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze projecten.

Contact, Advies, Offerte?

Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
× Hoe kunnen we je helpen?