Tot 30 % ISDE subsidie

Het isoleren van uw dak loont zeker! Maar liefst dertig procent van de warmte gaat verloren via het dak. Daarom is dakisolatie de meest effectieve manier om uw energierekening te verlagen en uw wooncomfort te verhogen. Met GW dakisolatie heeft u een compleet geïsoleerd dak tegen relatief lage kosten. De isolatie is snel en eenvoudig aan te brengen, waardoor de loonkosten beperkt blijven en de overlast tijdens de installatie tot een minimum wordt beperkt.

“Een goed geïsoleerd dak is de kroon op uw huis – het bespaart energie, verhoogt comfort, en beschermt uw portemonnee.”

icynene-logo

Nieuw! Biobased dakisolatie
Profiteer van extra subsidie

Sinds kort is er ook Biobased dakisolatie beschikbaar bij GW Isolatie. In 2024 is er een extra subsidie van €5 per m² beschikbaar voor het gebruik van biobased isolatiemateriaal voor dakisolatie. Dit initiatief stimuleert het gebruik van milieuvriendelijke materialen, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van dakisolatie door sprayen met Icynene

Dakisolatie met Icynene biedt tal van voordelen, zoals uitstekende thermische en akoestische isolatie, milieuvriendelijkheid, brandveiligheid en verbeterde woningwaarde. Ontdek waarom Icynene de beste keuze is voor jouw dak.

R

Komt op moeilijke plekken

Doordat het 100 keer zijn eigen omvang uitzet, vult het elk gaatje en kiertje.

R

Afgesloten ademende isolatielaag

Icynene isolatieschuim is wind- en luchtdicht maar dampdoorlatend. Bij de H2Foam Lite variant (opencellige structuur) blijft het schuim dampopen.

R

Akoestische isolatie

Icynene zorgt naast thermische isolatie ook voor een goede akoestische isolatie, waardoor je minder last hebt van geluiden van buitenaf.

R

Geurarm

Het product geeft geen geur af, in tegenstelling tot PUR, als Icynene goed wordt aangebracht.

R

Geen milieubelastende gassen

Bij het aanbrengen van Icynene komen er geen gassen zoals HCFC’s, HFA’s, HFC’s of formaldehyde vrij die belastend zijn voor het milieu.

R

Brandvertragend

Icynene is zelfdovend bij brand, het is vlamvertragend, vloeit niet uit en produceert bovendien weinig rook. Icynene heeft een brandklasse E.

R

Waterafstotend

Icynene is hydrofoob (waterafstotend) en neemt geen vocht op. Ondanks de opencellige structuur zuigt het schuim zich niet vol met water. Hiermee is het geen voedingsbodem voor bijvoorbeeld schimmels en bacteriën.

dakisolatie-foam
R

100% recyclebaar

De overschotten van Icynene isolatieschuim kunnen volledig hergebruikt worden.

R

Verhoogt de waarde van je woning

Dakisolatie met Icynene kan de waarde van je woning verhogen door een mogelijke verbetering van het energielabel.

R

Afwerking

Je kunt het schuim desgewenst af (laten) werken met bijvoorbeeld gipsplaten.

Meestal in 1 dag gereed

subsidie-woningisolatie-GW

Subsidie voor dakisolatie

Wist u dat u, wanneer u 1 of meer energiebesparende maatregelen treft u profiteert van de subsidieregeling? De vergoeding voor vloerisolatie is in 2023 bij alleen deze maatregel € 15 per m2 en bij minimaal 2 maatregelen € 30 per m2. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina over de subsidieregeling.

Waarom GW Isolatie?

Bij GW Gevelonderhoud en Isolatie staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Met jarenlange ervaring in gevelrenovatie en isolatietechnieken garanderen wij een professionele aanpak. Onze deskundige medewerkers gebruiken de nieuwste materialen en technieken voor optimaal resultaat.

parelwagen-gw-isolatie
R

VERTROUWD EN GECERTIFICEERD

R

CONCURRENDE PRIJS

R

VASTE PARTNER VAN HET REGIONAAL ENERGIELOKET

R

PERSOONLIJK ADVIES

R

10 JAAR GARANTIE

Logo-venin
logo-regionaal-energieloket
logo-komo-gecertificeerd
keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier

Je kan bij GW Gevelonderhoud & Isolatie ook terecht voor:

Spouwmuurisolatie

GW-spouwmuurisolatie-2
Neopixels-spouwmuurisolatie
EnverifoamXD-logo-1-960x331

ISOLATIE­­WAARDE
λ 0,033

Bodemisolatie

GW-bodemisolatie
Neopixels-spouwmuurisolatie

HR++

Projecten

Ontdek de succesvolle spouwmuurisolatieprojecten van GW Gevelonderhoud en Isolatie. Met onze expertise in verschillende isolatietechnieken hebben we tal van woningen energiezuiniger en comfortabeler gemaakt. Bekijk hoe we iedere keer weer zorgen voor optimale isolatie en tevreden klanten.

Informatief

Ontdek onze informatieve artikelen over gevelonderhoud en isolatie, boordevol tips en advies voor optimale woningverzorging.

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Het herstellen van voegwerk is essentieel voor het onderhoud van gebouwen en structuren. Dit artikel legt uit waarom het cruciaal is om voegwerk tijdig te repareren. Behoud van Structuurintegriteit Voegwerk speelt een cruciale rol in de structurele integriteit van een...

Subsidie woningisolatie 2024

Subsidie woningisolatie 2024

In 2024 blijft de Nederlandse overheid substantiële subsidies verstrekken voor woningisolatie, gericht op het verminderen van energieverbruik en het verhogen van de duurzaamheid van woningen. Deze regelingen zijn specifiek ontworpen om huiseigenaren te ondersteunen in...

Contact, Advies, Offerte?

Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
× Hoe kunnen we je helpen?