Tot 30 % ISDE subsidie

Ook al is het warmteverlies via de vloer minder dan via (spouw)muren, is het toch raadzaam om de vloer te isoleren. Zeker bij vloerverwarming is vloerisolatie sterk aan te raden vanwege het hoge warmteverlies naar de kruipruimte. Niet alleen zorgt een geïsoleerde vloer voor een veel hoger comfort, je bespaart ook flink op je maandelijkse energierekening.

“Niets verhoogt het comfort en verlaagt je energierekening zo effectief als goede vloerisolatie.”

vloerisolatie-voordelen

Meestal in 1 dag gereed

Voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie biedt tal van voordelen die je wooncomfort en energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Ontdek waarom het isoleren van je vloer een slimme investering is:

R

STILLERE RUIMTES

R

Een evenwichtige vloertemperatuur voor meer wooncomfort

R

Minder risico op kromgetrokken vloeren

R

Energiebesparend

R

Beter energielabel, waardoor de waarde van je woning stijgt

R

Luchtdicht

R

Binnen 7 tot 10 jaar terugverdiend

Isoleren van de onderzijde van de vloer in de kruipruimte

Vanwege de mogelijke zorgen over schadelijke dampen van traditionele PU-schuimen, kiezen wij voor jouw veiligheid en comfort voor Icynene H2FoamLite. Dit watergeblazen PU-schuim is volledig onschadelijk en stoot geen enkel schadelijk gas uit. Bovendien is het de enige open cel PU-sprayfoam die zowel luchtdichtheid als dampopenheid combineert. Hierdoor kan het binnendringen van vocht in de wanden en vloeren van je huis worden voorkomen, waardoor je woning droger, veiliger en comfortabeler blijft. Kies voor Icynene H2FoamLite en geniet van een gezonder binnenklimaat en gemoedsrust.

vloerisolatie-kruipruimte-schuim

Icynene H2Foam Lite:

… heeft open cellen die het vocht laten ontsnappen

… is uiterst licht en duurzaam

… blijft soepel

… is volledig geurloos

… absorbeert geen water

… is zelfdovend en vlamvertragend

… is A+ getest volgens ISO 16000-0

… wordt niet aangetast door insecten

… heeft een hoge isolatiewaarde

(λ = 0,038, 14 cm Icynene® Rd = 3,68)

icynene-logo

25 jaar product­garantie

subsidie-woningisolatie-GW

Subsidie aanvragen voor vloerisolatie

Wist u dat u, wanneer u 1 of meer energiebesparende maatregelen treft u profiteert van de subsidieregeling? De vergoeding voor vloerisolatie is in 2023 bij alleen deze maatregel € 5,50 per m2 en bij minimaal 2 maatregelen € 11,- per m2. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina over de subsidieregeling.

Waarom GW Isolatie?

Bij GW Gevelonderhoud en Isolatie staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Met jarenlange ervaring in gevelrenovatie en isolatietechnieken garanderen wij een professionele aanpak. Onze deskundige medewerkers gebruiken de nieuwste materialen en technieken voor optimaal resultaat.

parelwagen-gw-isolatie
R

VERTROUWD EN GECERTIFICEERD

R

CONCURRENDE PRIJS

R

VASTE PARTNER VAN HET REGIONAAL ENERGIELOKET

R

PERSOONLIJK ADVIES

R

10 JAAR GARANTIE

Logo-venin
logo-regionaal-energieloket
logo-komo-gecertificeerd
keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier

Je kan bij GW Gevelonderhoud & Isolatie ook terecht voor:

Spouwmuurisolatie

GW-spouwmuurisolatie-2
Neopixels-spouwmuurisolatie
EnverifoamXD-logo-1-960x331

ISOLATIE­WAARDE
λ 0,033

Bodemisolatie

GW-bodemisolatie
Neopixels-spouwmuurisolatie

HR++

Projecten

Ontdek de succesvolle spouwmuurisolatieprojecten van GW Gevelonderhoud en Isolatie. Met onze expertise in verschillende isolatietechnieken hebben we tal van woningen energiezuiniger en comfortabeler gemaakt. Bekijk hoe we iedere keer weer zorgen voor optimale isolatie en tevreden klanten.

Informatief

Ontdek onze informatieve artikelen over gevelonderhoud en isolatie, boordevol tips en advies voor optimale woningverzorging.

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Het herstellen van voegwerk is essentieel voor het onderhoud van gebouwen en structuren. Dit artikel legt uit waarom het cruciaal is om voegwerk tijdig te repareren. Behoud van Structuurintegriteit Voegwerk speelt een cruciale rol in de structurele integriteit van een...

Subsidie woningisolatie 2024

Subsidie woningisolatie 2024

In 2024 blijft de Nederlandse overheid substantiële subsidies verstrekken voor woningisolatie, gericht op het verminderen van energieverbruik en het verhogen van de duurzaamheid van woningen. Deze regelingen zijn specifiek ontworpen om huiseigenaren te ondersteunen in...

Contact, Advies, Offerte?

Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
× Hoe kunnen we je helpen?