Over GW

GW, de gevel- en isolatiespecialist

GW Gevelonderhoud en Isolatie is jouw betrouwbare partner voor al je gevelonderhoud, -renovatie, -restauratie en isolatie. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie, dakisolatie, voegwerken, scheurherstel, verankering, reiniging en onderhoud, impregneren/hydrofoberen, inspectie en advies, steigerbouw en schoorsteenrenovatie.

Of het nu gaat om grote en complexe projecten voor bedrijven, woningcorporaties, VvE’s en overheidsinstanties door heel Nederland, of om particuliere klanten, wij staan voor je klaar. Ontzorgen is ons doel. Wij beheren elk project van begin tot eind, zodat jij je kunt concentreren op je eigen bezigheden.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
Logo-venin
logo-regionaal-energieloket
logo-komo-gecertificeerd
Isolatie-gevelonderhous-arnhem-nijmegen

Thuis in de Regio Arnhem- Nijmegen

GW Gevelonderhoud en Isolatie is jouw lokale expert in de regio Arnhem Nijmegen. We kennen de huizen hier door en door en bieden oplossingen die perfect passen bij de lokale bouwstijlen en regelgeving. Of je nu in een historisch pand in Arnhem woont of in een modern huis in Nijmegen, wij zorgen voor topkwaliteit gevelonderhoud en isolatie. Met onze kennis van de regio en persoonlijke aanpak helpen we je woning beter te beschermen en te verbeteren. Bij ons krijg je de service die je van een echte lokale specialist mag verwachten.

10 jaar garantie

Waarom GW?

Onze expertise en toekomstgerichte aanpak garanderen dat wij jouw wensen zonder gedoe uitvoeren. We denken met je mee voor het beste resultaat en gaan altijd voor blije klanten.

Klantgericht

Wij komen onze afspraken na, denken met je mee, en zorgen voor een snelle doorlooptijd. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Innovatief

Wij blijven vernieuwen en optimaliseren onze werkwijzen om altijd topkwaliteit te leveren. Flexibiliteit en meedenken staan bij ons centraal.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO SKG IKOB gecertificeerd voor isolatie en voldoen aan alle eisen van de subsidieregeling ISDE.

Persoonlijk contact

Bij GW Gevelonderhoud & Isolatie hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw wensen en zorgen, en bieden maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie. Onze ervaren experts geven eerlijk en deskundig advies over de beste isolatie- en onderhoudsmethoden. Met ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en professioneel advies voor een optimaal resultaat.

Wil-Smit-GW

Wil Smit

Directeur
Rob-Schuurman-GW

Rob Schuurman

Directeur
Rob-van-der-Pol-GW

Rob van der Pol

Management
Annelies-Huiskens-GW

Annelies Huiskens

Administratie
Willard-van-der-heijden-GW

Willard van der Heijden

Adviseur Isolatie
Ben-van-Asselt-GW

Ben van Asselt

Adviseur Isolatie
Marco-pastoors-GW

Marco Pastoors

Adviseur Isolatie

Contact, Advies, Offerte?

Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
× Hoe kunnen we je helpen?