Tot 30% ISDE subsidie

Bodemisolatie is het aanbrengen van isolatie in kruipruimtes die laag of erg vochtig zijn. Door een isolatielaag op de bodem aan te brengen, kun je optrekkende kou en vocht vermijden. Ook kunnen funderingsruimten onder een woning zonder kruipruimte worden opgevuld. De isolatie wordt uitgevoerd met EPS isolatieparels of EPS chips.

Met bodemisolatie of vloerisolatie kun je een gelijkwaardige isolatie behalen. Het is dus een misverstand dat vloerisolatie beter is en hogere rendementen behaalt. Vanaf een bepaalde laagdikte bodemisolatie is er een omslagpunt. Afhankelijk van de laagdikte en het soort bodemisolatie, kun je zelfs een betere isolatiewaarde behalen met bodemisolatie.

Wanneer je last hebt van een vochtige, kille vloer of wanneer het vochtig is in je woning (bijvoorbeeld condens op de ramen), dan kan vocht in je kruipruimte hiervan de oorzaak zijn. Het vocht uit een natte of vochtige kruipruimte trekt door de vloer je woning in, wat niet bevorderlijk is voor het wooncomfort en je gezondheid. Door een isolatielaag op de bodem van je kruipruimte aan te brengen, kan dit probleem snel en vakkundig worden verholpen.

“Bodemisolatie zorgt voor een hoger wooncomfort en lagere energielasten.”

Voor elke kruipruimte de best passende isolatie

Bij GW kiezen we voor bodemisolatie wanneer vloerisolatie niet mogelijk is, bijvoorbeeld door een te lage kruipruimte. Je kunt kiezen tussen EPS chips en EPS parels. EPS chips zijn ideaal voor kruipruimtes met vochtproblemen en onregelmatige bodems, omdat ze gemakkelijk aan te brengen zijn en goed waterafvoerend werken. EPS parels bieden uitstekende isolatiewaarden en zijn geschikt voor droge kruipruimtes. Beide methoden verbeteren het comfort en de energie-efficiëntie van je woning.

GW-bodemisolatie

EPS plus parels

R

Hoge isolatiewaarde

R

Snelle en veilige vulmethode

R

Geschikt voor lage, moeilijk bereikbare kruipruimtes

bodemisolatie-chips

EPS chips

R

Hoge isolatiewaarde

R

Voor moeilijk bereikbare kruipruimtes

R

Geschikt voor (zeer) vochtige kruipruimtes

vloerisolatie-voordelen

Meestal in 1 dag gereed

Voordelen van bodemisolatie

Bodemisolatie biedt tal van voordelen die je wooncomfort en energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Ontdek waarom het isoleren van je vloer een slimme investering is:

R

Een evenwichtigere vloertemperatuur voor meer wooncomfort

R

Schimmel, stank en muffe geuren zullen verdwijnen

R

geen koude voeten meer doordat optrekkend vocht en optrekkende kou sterk worden gereduceerd of verdwijnen

R

Minder risico op kromgetrokken vloeren door vocht

R

Energiebesparend

R

Beter energielabel, waardoor de waarde van je woning stijgt

subsidie-woningisolatie-GW

Subsidie voor bodemisolatie

Wist u dat u, wanneer u 1 of meer energiebesparende maatregelen treft u profiteert van de subsidieregeling? De vergoeding voor vloerisolatie is in 2023 bij alleen deze maatregel € 3 per m2 en bij minimaal 2 maatregelen € 6 per m2. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina over de subsidieregeling.

Waarom GW Isolatie?

Bij GW Gevelonderhoud en Isolatie staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Met jarenlange ervaring in gevelrenovatie en isolatietechnieken garanderen wij een professionele aanpak. Onze deskundige medewerkers gebruiken de nieuwste materialen en technieken voor optimaal resultaat.

parelwagen-gw-isolatie
R

VERTROUWD EN GECERTIFICEERD

R

CONCURRENDE PRIJS

R

VASTE PARTNER VAN HET REGIONAAL ENERGIELOKET

R

PERSOONLIJK ADVIES

R

10 JAAR GARANTIE

Logo-venin
logo-regionaal-energieloket
logo-komo-gecertificeerd
keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier

Je kan bij GW Gevelonderhoud & Isolatie ook terecht voor:

Spouwmuurisolatie

GW-spouwmuurisolatie-2
Neopixels-spouwmuurisolatie
EnverifoamXD-logo-1-960x331

ISOLATIE­WAARDE
λ 0,033

Vloerisolatie

kruipruimte-isoleren
icynene-logo

Veilig schuim

Projecten

Ontdek de succesvolle spouwmuurisolatieprojecten van GW Gevelonderhoud en Isolatie. Met onze expertise in verschillende isolatietechnieken hebben we tal van woningen energiezuiniger en comfortabeler gemaakt. Bekijk hoe we iedere keer weer zorgen voor optimale isolatie en tevreden klanten.

Informatief

Ontdek onze informatieve artikelen over gevelonderhoud en isolatie, boordevol tips en advies voor optimale woningverzorging.

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Voegwerk herstellen, waarom is dat belangrijk?

Het herstellen van voegwerk is essentieel voor het onderhoud van gebouwen en structuren. Dit artikel legt uit waarom het cruciaal is om voegwerk tijdig te repareren. Behoud van Structuurintegriteit Voegwerk speelt een cruciale rol in de structurele integriteit van een...

Subsidie woningisolatie 2024

Subsidie woningisolatie 2024

In 2024 blijft de Nederlandse overheid substantiële subsidies verstrekken voor woningisolatie, gericht op het verminderen van energieverbruik en het verhogen van de duurzaamheid van woningen. Deze regelingen zijn specifiek ontworpen om huiseigenaren te ondersteunen in...

Contact, Advies, Offerte?

Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
× Hoe kunnen we je helpen?