Spouwmuur­verankering

Het komt steeds vaker voor dat delen van gevels, of zelfs hele gevels, naar beneden vallen met grote schade aan het gebouw en de omgeving tot gevolg.

Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. De oorzaak ligt vaak bij geroeste of aangetaste muurankers. Is jouw woning(complex) of bedrijfspand:

Voorzien van vier woonlagen of meer?
Gebouwd voor 1990?

Dan is het zeker raadzaam om de verankering van jouw gevel eens te laten inspecteren. Het grote gevaar is dat je aan de buitenkant niet kunt zien wat de staat is van de ankers.

Hoe verankeren wij spouwmuren?

Met een camera in de spouw kunnen wij de huidige situatie van jouw spouwmuur in kaart brengen. Op basis daarvan brengen we een passend advies uit. De afgelopen jaren heeft GW Gevelonderhoud & Isolatie al vele gevels professioneel verankerd om zo bij te dragen aan een veiligere leefomgeving.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd om de Total Wall-methode toe te passen. Met deze reparatiemethode kunnen constructieve reparaties van gevels met metselwerk uitgevoerd worden. Op deze manier stabiliseren en versterken we het metselwerk. Reparaties werken we nagenoeg onzichtbaar weg met mortel, zodat jouw gevel weer volledig veilig is met behoud van het originele metselwerk.

Neem contact met ons op voor een inspectie en advies over de verankering van jouw gevel. Zo zorg je ervoor dat jouw woning of bedrijfspand weer veilig en stabiel is.

  GW, gevelonderhoud, spouwmuurverankering

  Offerte aanvragen voor spouwmuurverankering?

  Wil je jouw spouwmuur grondig laten verankeren? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte.

  Projecten

  GW Gevelonderhoud & Isolatie heeft jarenlange ervaring in spouwmuurverankering. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten. Met onze expertise garanderen we dat jouw spouwmuur weer in topconditie verkeert. Bekijk hieronder enkele van onze projecten.

  Contact, Advies, Offerte?

  Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag met al je vragen over onze diensten.

  keurmerken-betrouwbare-isolatie-levancier
  × Hoe kunnen we je helpen?